Referenties

Wij zijn natuurlijk heel trots op onze software. Maar nog belangrijker is wat onze klanten er van vinden. Dat zegt uiteindelijk meer dan alle wervende teksten die wij op een website zetten. Lees hieronder een paar referenties van een aantal van onze klanten. Je mag ze ook gerust bellen of mailen. Alle genoemde bedrijven hieronder hebben daar toestemming voor gegeven. 

Nog niet overtuigd na het lezen of spreken van de referenties? Probeer FleetMate GO nu 30 dagen gratis en ervaar zelf wat FleetMate GO voor jouw bedrijf kan doen.

Als je nog vragen hebt waarop je het antwoord (nog) niet hebt kunnen vinden, mag je natuurlijk ook altijd contact met onze helpdesk opnemen. We helpen je graag op weg. 

Hoefa

Hoefa

“In verband met het stoppen van SnelStartGarage moesten we iets nieuws. Spannend natuurlijk, maar we waren super snel weer operationeel en met veel meer mogelijkheden! AutomaaT GO is makkelijk te begrijpen, waardoor de wenperiode maar kort was.”

Hoefa, uw autospecialist stapte over van SnelStartGarage naar AutomaaT GO.

Contactpersoon: Jeroen of Maaike van den Boogert
Boteyken 307
3454 PD De Meern
Tel: 030-293 22 33
info@hoefa.nl
www.hoefa.nl

Hi5 carservice

Hi 5 Carservice

“Ik ben een aantal jaar geleden gestart met AutomaaT. Later is dit overgegaan naar AutomaaT GO. Ik vind het een heel stabiel systeem dat altijd up-and-running is. Als ik vragen heb gebruik ik de chatsupport in het programma of ik bel even naar de helpdesk. Ik heb altijd snel antwoord.”

Contactpersoon: Hazem Ibrahim
Aalsmeerderweg 239
1432 CM Aalsmeer
0297-752732
 hi5carservice@gmail.com
www.hi5carservice.com

Citroen specialist Enting

Citroënspecialist Enting

“Het grote voordeel van CSW Software vind ik dat het geen klein bedrijf is, maar dat het contact toch altijd persoonlijk voelt. Ze lopen niet in driedelig grijs waardoor de drempel laag blijft. Het nieuwe AutomaaT GO vind ik zeer gebruiksvriendelijk. Het biedt ongelofelijk veel mogelijkheden, maar is toch overzichtelijk. Het pakket is toekomstbestendig en gaat goed met zijn tijd mee, door bijvoorbeeld overal foto’s te kunnen toevoegen, koppelingen met HaynesPro en WhatsApp-web.”

Contactpersoon: Michel Koeze
Zomerdijk 80 A
8064 XG Zwartsluis
038-3867822
info@entingbv.nl
www.entingbv.nl