Eenvoudig overstappen

Het overstappen naar een nieuw softwarepakket voor je bedrijf kan ingewikkeld lijken. Het heeft natuurlijk ook behoorlijk wat impact. Daarom helpen we jou zo goed mogelijk op weg.

Zodra je het abonnement hebt afgesloten, gaan we voor je aan de slag. We lopen samen met jou door de instellingen en koppelingen. We helpen je met het waar nodig aanpassen van de lay-outs. Uiteraard doen we dit kostenloos. We gaan tenslotte voor een langdurige samenwerking. Een investering van onze kant om een goede start te kunnen realiseren is dan ook niet meer dan logisch. 

Vraag gelijk je gratis demo aan en probeer FleetMate GO 30 dagen gratis uit. 

Wil je alvast oefenen met je eigen data? Bel ons dan even op 0341-355855 voor een proefomzetting.

Kies de module(s) die bij jouw bedrijf past

FleetMate GO is modulair opgebouwd, waardoor je het pakket zo kunt inrichten dat het bij jouw bedrijf past. Klik hier voor alle informatie over de verschillende modules.


Blijf werken met je huidige boekhouding of gebruik de interne boekhouding van FleetMate GO

Bij ons modulaire softwarepakket heb je de mogelijkheid om de compleet geïntegreerde automotive-boekhouding van FleetMate GO te gebruiken, maar ook om te koppelen met externe boekhoudpakketten, zoals SnelStart, Exact Online, Yuki en nog veel meer. 

Heb je nu je boekhouding in één van deze pakketten? Dan kun je er voor kiezen om de boekhouding daar te blijven doen. Alle facturen die je maakt in FleetMate GO worden real-time doorgezet naar je boekhouding. Wel zo fijn voor je boekhouder.

Liever geen koppeling naar een extern boekhoudpakket, maar een alles-in-één-pakket? Ook dat kan. FleetMate GO heeft een eigen interne boekhouding, gespecificeerd voor de automotive sector.

 

Wat houdt de koppeling met een externe boekhouding in? 


Je kunt FleetMate GO koppelen aan je boekhoudpakket. Hierdoor worden alle boekhoudkundige handelingen automatisch doorgestuurd naar je boekhouding. Denk hierbij aan facturen, rekeningen, betalingen e.d.

De koppeling werkt direct. Zodra je een factuur in FleetMate GO maakt, wordt deze ook direct in je boekhouding verwerkt. Je hoeft hier dus geen extra handelingen voor uit te voeren. 

Wil je koppelen met een ander boekhoudpakket? Klik hier om alle boekhoudpakketten te bekijken waar FleetMate GO mee kan koppelen. Meer informatie over ons compleet geïntegreerde boekhoudpakket kun je hier vinden.

Standaard inbegrepen

Omdat je sommige zaken gewoon altijd mag verwachten, ongeacht de modules die je kiest
  • Gratis koppelingen met je onderdelenleveranciers
  • Gratis koppelingen met RDW en alle providers (RDC, A2SP, VWE)
  • Stuur eenvoudig een goedkeuringslink mee bij offertes
  • Laat je klanten betalen via iDeal of QR-code
  • APK-data iedere nacht automatisch gesynchroniseerd met RDW
  • Automatische mailingen voor APK en onderhoud mogelijk
  • Back-ups en updates
  • Complete historie met een simpele klik inzichtelijk
  • Koppeling met WhatsApp, SMS, WESP, Autosociaal en meer