Module uitleen en verhuur

Je hebt uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards? Leen of verhuur ze eenvoudig ze via de module Uitleen & verhuur. 

Inzicht in je uitleen en/of verhuur

Wanneer een klant zijn of haar voertuig bij jou achterlaat, kan het nodig zijn om een leenvoertuig ter beschikking te stellen. De klant moet tenslotte wel mobiel blijven.

Hoe houd je dat allemaal bij? Wie heeft wanneer welk leenvoertuig beloofd aan een klant? Wanneer komt het terug? Wie reed ermee op de datum van de binnengekomen bekeuring? Is dat ene voertuig beschikbaar op de dag dat jouw klant hem nodig heeft? Allemaal zaken waar je aan moet denken. 

Met de module uitleen & verhuur heb je hier een snel overzicht van om je een hoop werk uit handen te nemen.

Printen van overeenkomsten en automatisch factureren

Print eenvoudig een leen- of verhuurovereenkomst, factureer het uitgeleende voertuig indien gewenst automatisch wanneer het teruggebracht wordt. Het kan allemaal. Je kunt natuurlijk je eigen prijzen instellen. Ook de rittenregistratie kun je eenvoudig terugvinden.

 Voertuigen inplannen

Neem je ook de Module “Planning” bij ons af? Dan kun je tevens je uitleen- en verhuurauto’s inplannen bij het maken van een werkplaatsafspraak. Zo heb je niet alleen inzicht in de historie van je uitleen- en verhuurauto’s, maar kun je bij het inplannen van een afspraak de gewenste uitleenauto direct aan je planning hangen. De lengte voor de uitleen kan natuurlijk onafhankelijk van de lengte van de door de klant gemaakte afspraak worden ingegeven. Zo kun je bijvoorbeeld in de planning aangeven dat je verwacht dat de werkzaamheden aan de auto van de klant twee uur in beslag zullen nemen, maar dat de klant de leenauto al van af 10.00 uur ’s ochtends leent en pas de volgende dag om 08.00 uur weer terugbrengt.

Heb je de module autoverkoop, dan kun je in combinatie met de module uitleen ook nog je proefrittenregistratie bijhouden.

Eenvoudig, overzichtelijk en volledig. Daar houden we van.

AutomaaT GO

Overige modules