Uitbreiding interne boekhouding

Als enige aanbieder van garagesoftware kiezen wij ervoor om je de mogelijkheid te geven om te kiezen voor een compleet geïntegreerde boekhouding óf om te koppelen met een extern boekhoudpakket. Op deze manier houd je zelf de regie. 

Maar waarom kun je in FleetMate GO ook kiezen voor intern boekhouden? Omdat we geloven dat een boekhoudpakket moet zijn toegespitst op de branche waarin je werkt. Daarom is onze interne boekhouding gespecificeerd voor de automotive markt, waardoor zelfs globalisering automatisch plaats kan vinden. Wil je een echt alles-in-één-pakket? Dat kan dus!

Let op: In België is het enkel mogelijk om te koppelen met externe boekhoudpakketten.

 

Wat kan de geïntegreerde boekhouding?

Onze unieke geïntegreerde boekhouding helpt je om financieel de vinger aan de pols te houden. Een volwaardig boekhoudpakket, met een focus op gebruiksvriendelijkheid toegespitst op de specifieke wensen voor de automotive sector. geïntegreerde boekhouding

Dankzij onze Boekhouding Compleet uitbreiding, kun je gebruik maken van de mogelijkheid om bankafschriften automatisch te laten inlezen door de directe bankkoppeling, diredct betalingen uitvoeren, scan en herken van pdf facturen gebruiken voor een nog eenvoudiger verwerking en je BTW aangifte met 1 druk op de knop direct naar de belastingdienst doorsturen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met globalisatie. 

We hebben ervoor gezorgd dat het bijhouden van de boekhouding van je garagebedrijf vooral eenvoudig is. De invoerschermen zijn zo opgebouwd dat je echt geen boekhouder hoeft te zijn om alles goed bij te houden. Eenvoudig en overzichtelijk. Want de administratie bijhouden moet je natuurlijk niet afleiden van je échte werk.

 

Toch liever koppelen met een extern boekhoudpakket? Ongeacht de samenstelling van het pakket heb je de mogelijkheid te koppelen met een extern boekhoudpakket als Exact Online, iMUIS, Yuki, SnelStart, Twinfield, AccountView/Visma, etc. Bekijk hier al onze koppelmogelijkheden.