AutomaaT GO op tablet en telefoon

Het werken vanaf 1 vaste PC is niet meer van deze tijd. Steeds meer bedrijven hadden al een extra computer in de werkplaats, maar ook dat is nog niet optimaal. Je wilt tenslotte waar je ook bent je garagesoftware bij de hand kunnen hebben, waar je ook bent. En je wilt niet dat je monteurs op elkaar staan te wachten bij een computer om iets te bestellen of te noteren. Dankzij onze app, hoeft dat nu ook niet meer. AutomaaT GO draait systeemonafhankelijk! Op deze manier kun je het pakket (naast Windows) ook gebruiken op Macs, tablets en telefoons.

Onze apps vind je in de welbekende stores van het besturingssysteem van jouw voorkeur. Gratis voor iedere klant van AutomaaT GO, of je nu gebruik maakt van een Android toestel of een Apple product: het kan allemaal. 

Wat kun je met onze app?

In de app kun je natuurlijk eenvoudig foto’s toevoegen aan ieder document; factuur, werkbon, kenteken, et cetera. Ook APK-afmelden, raadplegen, een nieuwe werkplaatsbon maken, werkplaatsbonnen wijzigen; alles dat jij of je werknemers moeten kunnen doen, kan in onze app. 

Monteurs hebben hierdoor een goed en snel overzicht, voeren geen dubbel werk meer uit en hebben alles bij de hand. Het is niet noodzakelijk dat iedere monteur een eigen apparaat heeft.

Nooit meer losse blaadjes met haastig geschreven notities, maar direct digitaal je werkbon bijgewerkt. Onderdelen vanuit de koppeling direct toegevoegd, zodat dat ene lampje niet vergeten wordt bij het maken van de factuur. 

Kom je iets raars tegen tijdens het sleutelen? Even een foto met je telefoon of tablet maken en direct toevoegen aan de werkbon. Zo kun je ook je klant laten zien wat er geconstateerd is en waarom bepaalde werkzaamheden zijn uitgevoerd. Transparant en duidelijk!

De werkplaats kan efficiënt te werk gaan en monteurs, maar ook jij, kunnen doen waar hun hart ligt: het sleutelen aan auto’s. 

In combinatie met de module tijdregistratie kun je zelfs ook nog eenvoudig tijden klokken, met één druk op de knop. Zo weet je altijd hoeveel tijd je aan die ene klus hebt besteed. Voor je eigen inzicht, maar ook naar je klant wel zo helder.


Voor de tablet: AutomaaT Touch

Download de app!

Overal bij je garagesoftware kunnen? Download onze app.