Basis Werkplaats

Alle dingen die je als vanzelfsprekend mag beschouwen in het basisgedeelte van je garagesoftware vind je in onze module Werkplaats.

Alle historie snel bij de hand

  • In de module werkplaats houd je je relaties, voertuigen en artikelen bij
    • Alle historie kun je met een simpele klik tevoorschijn toveren op zowel klant- als kentekenniveau. 
  •  Maak werkbonnen, offertes (met een snelle goedkeuringslink!) en facturen.
    • Zelfs een snelle passantfactuur maak je met één druk op de knop.
  • Ook je klantmailingen kun je in het basispakket doen, evenals je klanten laten betalen via iDeal.

APK, gratis koppelingen en meer:

Alle koppelingen met de RDW (APK-afmelden/raadplegen via VWEA2SP of RDC), WESP, Autosociaal, veel andere partners en koppelingen met je grossiers compleet en gratis geïntegreerd. We rekenen geen kosten voor iets dat voor ons ook gratis is. Onderdelen bestellen voor een bepaald kenteken? Dankzij de gratis koppelingen wordt er bij je grossier direct gezocht naar de geschikte onderdelen voor deze specifieke auto.

Servicebeurten voeg je eenvoudig toe aan je werkbon via de integratie met HaynesPro. Ook je bandenopslag kun je bijhouden in het basispakket. Je kunt berichten naar je klanten versturen via WhatsApp-web, SMS, e-mail, et cetera.

Eigen factuurontwerp:

Uiteraard kun je je eigen factuurontwerp of e-mailontwerp gebruiken. Indien je briefpapier hebt, kunnen we er zelfs voor zorgen dat je e-mail er qua uiterlijk net zo uitziet als wanneer je op je eigen briefpapier geprint zou hebben. Zo ziet ook je gemailde offerte of factuur er professioneel uit.

Altijd gesynchroniseerd met RDW-data:

Oh, en! Het programma blijft op de achtergrond voor je doorwerken, ook wanneer jij dat even niet doet. Zo worden de RDW-gegevens van je voertuigen automatisch dagelijks gesynchroniseerd. Tevens kun je mailingen voor APK en onderhoud geautomatiseerd laten versturen.

Alles vanuit één online basis die naadloos aansluit op de praktijk.

Tablet én app

Werk waar je wilt

Wanneer je dan toch goed gaat automatiseren, wil je natuurlijk ook de mogelijkheid hebben om FleetMate GO te gebruiken op telefoon of tablet. Dat kan! Onze apps vind je in de PlayStore (Android) en in de AppStore (iOS).  

Wil je op de tablet gebruik maken van de monteursversie van FleetMate GO? Dat kan. Hiervoor hebben we een aparte weergave-modus voor op de tablet. Deze versie is speciaal voor in de werkplaats en biedt alle benodigde opties binnen handbereik. Je hebt direct overzicht van al je werkbonnen en planningen welke je op de tablet natuurlijk ook kunt aanvullen. Ook foto’s toevoegen aan een werkbon is mogelijk met één druk op de knop. Via de tablet kan APK worden afgemeld, gegevens via HaynesPro worden ingezien en, indien gewenst, onderdelen worden besteld.

Gebruik je ook de module Tijdregistratie? Dan kun je je tijden ook klokken via de app of tablet.