Wat kan ik verwachten van FleetMate GO?

CSW Software is de grootste aanbieder van online garagesoftware in Nederland en ook in België gaan we aan de weg timmeren.

Omdat elk bedrijf uniek is en anders werkt is FleeMate GO voor de truck- en trailerbranche onderverdeeld in modules.  Op deze manier kunnen zowel grote als kleine bedrijven werken met ons garagepakket. Ook meerdere vestigingen of het bijhouden van meerdere administraties is mogelijk in FleetMate GO. We draaien al mee sinds 1986, achter de computer en op de werkvloer. Dankzij deze lange ervaring kennen we de gang van zaken in jouw automotive wereld.  

De software stel je zelf samen naar jouw wensen. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt, maar kun je wel blijven groeien. Daarnaast draait FleetMate GO in de cloud, dus back-ups en onderhoud verzorgen wij voor je; hier zijn geen kosten aan verbonden. Wanneer je klant bij ons wordt rekenen we ook geen opstartkosten. Tevens zijn bijna al onze koppelingen gratis voor je beschikbaar, zoals die met je grossiers of met de RDW en haar providers (VWE, RDC en A2SP). Alle koppelingen die voor CSW Software gratis zijn, zijn dat voor jou ook. Waarom zouden we jou factureren voor gebruikskosten die niet bestaan?  

Ook belangrijk: Keuzevrijheid. Daar staan we voor. En als een van de weinige pakketten in Nederland zijn we nog altijd volledig onafhankelijk.

Keuze van je basismodule:

Werkplaats?
Heb je een actieve werkplaats? Dan kun je eenvoudig starten met onze module Basic Werkplaats. Hierin kun je onder andere werkbonnen maken, facturen maken, klanten en hun historie bijhouden, mailingen versturen, gratis koppelen met je grossiers en APK afmelden. Ook heb je de beschikking over een aantal basisfunctionaliteiten van HaynesPro.
Meer informatie over Basic Werkplaats.

 

Verkoop?
Indien je voornamelijk trailers en/of trucks verkoopt en geen werkplaats hebt, kun je alles doen met onze Basic Autoverkoop. Hierin zit alles voor het bijhouden van klanten, voorraad, BPM-berekeningen, het factureren en de aftersales.
Meer informatie over de Basic verkoop.

 

Werkplaats en verkoop?
Dan kun je uiteraard bovenstaande modules combineren tegen een gunstige prijs.

automatiseer je werkplaats met garagesoftware AutomaaT GO

Alle mogelijke modules en extra uitbreidingen van onze garagesoftware

Werkplaats

In de module werkplaats vind je alles dat je mag verwachten van werkplaatssoftware: werkbonnen, facturatie, mailingen, klanthistorie, voertuighistorie, APK-afmelden, koppelingen met onderdelen-leveranciers, onderhoudsschema's, WhatsApp, et cetera.

Verkoop

In de module verkoop kun je onder andere je voertuig voorraad bijhouden en offertes, orders en facturen maken. Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de voertuig verkoop. Tevens bevat deze module natuurlijk een automatische BPM-berekening.

Planning

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen- en verhuurvoertuigen kunt plannen. De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden in je eigen website zodat jouw klanten zelf gemakkelijk een afspraak bij je in kunnen plannen.

Uitleen & verhuur

In deze module heb je een handig overzicht van je uitleen- en verhuurvoertuigen. Ook kun je je verhuurformulieren printen. Wanneer je daarnaast ook nog gebruik maakt van de planningsmodule kunnen de uitleen- en verhuurvoertuigen ook direct in de planning gezet worden.

Voorraadbeheer

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de module voorraadbeheer. Hierin vind je het maken van bestellingen, inboeken van pakbonnen, gebruik van equivalenten, vergelijknummers en het (automatisch) genereren van besteladviezen.

Tijdregistratie

Met de module tijdregistratie kun je exact klokken hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je ziekte- en vakantie-uren bijhouden. Ook heb je uitgebreide statistieken over tijden en productiviteit zodat je goed de flow in je bedrijf kunt bijhouden.

Boekhouding

Interne boekhouding

FleetMate GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-auto’s, globalisatie en alles dat verder nodig is voor je bedrijfsvoering. Inclusief rapportage, eenvoudig inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte en nog veel meer. Ook ga je zelf over de indeling van je rekeningsschema.

Externe (gekoppelde) boekhouding

Liever koppelen met een extern boekhoudpakket? We kunnen (gecertificeerd) koppelen met verschillende boekhoudpakketten (zoals als E-boekhouden, Exact Online, iMUIS, Yuki, SnelStart, Twinfield, Afas, Minox en Unit4). Alle facturen die je in GO maakt komen eenvoudig in het boekhoudpakket waarmee je koppelt terecht. De rest van de boekhouding doe je vervolgens in het externe pakket van jouw keuze.

Extra's

Online afsprakenmodule
Hiermee kunnen je klanten via je website een afspraak plannen. Ook zien ze de beschikbaarheid in de werkplaats.

Online klantenportaal
Via het klantenportaal kunnen je klanten hun voertuigen en hun historie terugkijken. Ook kunnen ze direct een afspraak plannen voor onderhoud.

HaynesPro Compleet
De complete technische database van HaynesPro geïntegreerd in
FleetMate GO. Smart, Tech en Electronics.

Occasion online pakket
Voertuigen verkopen? Plaats ze met het occasion onlinepakket door naar alle gerenommeerde websites.

Uitproberen en starten

Voor jou is het belangrijk om zo snel mogelijk in de lucht te zijn. Dat snappen wij ook. Daarom kan starten heel snel en eenvoudig:

Met de gratis en vrijblijvende demo van FleetMate GO kun je voor jezelf bepalen of het programma bij jou en je bedrijf past. Je hoeft er niets voor te downloaden of installeren op je computer. In je eigen persoonlijke demo-omgeving heb je de mogelijkheid om alles te testen en al een beetje aan het nieuwe programma te wennen. Wanneer je daadwerkelijk met FleetMate GO gaat beginnen, zetten we (indien van toepassing) je gegevens vanuit je vorige pakket om of halen de test-gegevens uit je database. Je bent dan klaar om te starten met FleetMate GO.